Rekrytering

Vi växer!

Vi växer och är på jakt efter fler grymma konsulter att utöka våra team med!

Vi rekryterar just nu både redovisningskonsult och lönekonsult. Som konsult hos oss får man arbeta med en mängd spännande företagare i flera olika branscher. Arbetet är omväxlande, självständigt och väldigt utvecklande. Vi arbetar i team där alla hjälps åt och stöttar varandra i arbetet.

I rollen som redovisningskonsult jobbar man mycket med granskning och stöttning av juniora konsulter och assistenter. Man arbetar brett inom redovisning med arbetsuppgifter såsom avstämningar, bokslut, årsredovisning och deklaration. Därutöver finns också möjlighet att arbeta med mer avancerade arbetsuppgifter såsom rådgivning och budgetarbete.

Rollen som lönekonsult kommer inledningsvis innefatta ca 50% arbete med löner och 50% arbete med redovisning och andra konsultuppgifter såsom avstämningar, bokslut, årsredovisning och deklaration.

Vi tror på utveckling och att aldrig sluta lära. För varje anställd sätter vi upp en individuell utvecklingsplan där vi tillsammans kommer fram till vilka utbildningar som ska genomföras under det kommande året. Som anställd på Åhnberg & Partners har man också stor frihet när det gäller att styra din tid och det finns möjlighet att jobba hemifrån. Förutom 6 veckors semester, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme så får vi kontorsmassage en gång per månad.

Läs mer och rollerna och skicka in din ansökan via vår karriär-sida. 

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.