Våra kunder

Vi brinner för att göra redovisning enkelt och förståeligt för våra kunder, och se till att de får mer tid över till det som de egentligen vill syssla med! Men det här med korrekt redovisning och användbara rapporter betyder inget om våra kunder inte är nöjda. Så lyssna istället på vad våra kunder har att säga om oss.

DoMa

DoMa är en restaurang där vi på Åhnberg & Partners har ett fullservice uppdrag och sköter allt från hantering av leverantörsfakturor och löner till deklarationer och årsbokslut.

Så här säger de om sin förväntan på vad redovisningen ska ge till deras verksamhet och vad vi som byrå kan bidra med:

”Att känna att man har koll på var pengarna kommer och går så att man kan effektivisera sitt arbetssätt och ledarskap. Det är tydlig kommunikation och alla är väldigt hjälpsamma. Sen är det en dyr utgift för oss som litet bolag men vi har insett att det är värt varenda krona i längden…”

– Dorotea Malmegård & Viktor Lejon, ägare av DoMa AB

Bio & Bistro Capitol / NonStop Entertainment

Bio & Bistro Capitol är en biograf belägen i Vasastan och NonStop Entertainment är en ledande distributör av kvalitetsfilm i Skandinavien, för vilka vi på Åhnberg & Partners fungerar som en extern ekonomiavdelning.

”Vi har två närliggande men redovisningsmässigt totalt olika verksamheter. För båda är det dock superviktigt med korrekta böcker för förståelse och styrning av verksamheten och det är något vi och ni på Åhnberg har 100% samsyn kring.”

– Jakob Abrahamsson, VD på NonStop Entertainment.

CJ Studio

CJ Studio är ett arkitektkontor som grundades av Jonna Flordal och Charlotta Skog. Vi på Åhnberg & Partners sköter löpande redovisning, avstämning och lönehantering, samt stöttar och bistår vid frågor som dyker upp i verksamheten.

”Med Åhnberg & Partners är det just ett partnerskap vi eftersöker. Vi är fullt medvetna om våra egna begränsningar och ekonomi är inte vår starka sida. Vi ägnar oss åt det som vi är bra på, så hittar vi en bra partner för det vi inte kan. Åhnberg & Partners hjälper oss med allt, både rådgivning och vardagsfrågor.”

– Charlotta Skog & Jonna Flordal, grundare av CJ Studio.

 • Snabb service från min handläggare i positiv och hjälpsam anda. Känner mig trygg och avslappnad med honom/firman!

  Eskil Franck Eskra AB
 • Vi har använt Å&P i sju år nu och det är alltid ett klanderfritt bemötande och hög kvalitet i leveransen av ekonomitjänster.

  Håkan Furevik Admentum AB
 • Åhnberg levererar dynamisk och kunnig hjälp. Outstanding i bemötande och professionalism.

  Per Söderberg Söderberg & Söderberg AB
 • Har äntligen fått en bra personlig kontakt och professionell hjälp med mitt företags ekonomiska arbete.

  Eva Ljungman Jansson Freelance Media Stockholm AB
 • Åhnberg & Partners är alltid till service, både via mail och på kontoret. Bra bemötande och kompetent personal!

  Namo Marouf
 • Under mina sju år hos "Åhnbergs" har jag hela tiden blivit behandlad oerhört professionellt oavsett vem jag haft kontakt med, eller vad mitt ärende handlat om. Något som jag uppskattat extra mycket är den höga tillgängligheten för mig som kund. Rekommenderas mycket varmt för såväl det lilla (egen erfarenhet) som det medelstora (andra jag talat med som använder Åhnberg & Partners) företaget.

  Henrik Kvarnlöt
 • Som ensam företagare med många uppdrag och lite tid ger Åhnberg & Partners mig en ovärderlig trygghet i sitt kunnande och i sin flexibilitet. Jag har låtit Åhnberg & Partners sköta min löpande redovisning under tre år och jag har aldrig blivit besviken. Tvärtom, påminns jag ofta om varför jag låter proffs med kunskap om den bransch jag verkar sköta något så avgörande som min ekonomi.

  Johanna Broman Pipi Cucu AB
 • Som mångårig kund är jag ingenting annat än nöjd. Mycket trevlig och kompetent personal.

  Markus Bottner
 • Tack vare Åhnberg & Partners kan jag ägna min arbetstid åt att skriva böcker, och min fritid åt att vara med min familj!

  Johanna Schreiber Schreiber Skriver AB
 • Som magasinskapare gillar vi ju papper. Hellre i kombination med bokstäver än siffror, dock. Så därför känns det skönt att ha en redovisningsbyrå som håller ordning på räkenskaperna och alltid ger snabba svar och raka besked. Dessutom är Åhnberg & Partners grymt trevliga och har ett snyggt inrett kontor, vilket till och med kan göra en timmes avtalstuggande till en angenäm upplevelse.

  Joel Persson ICON Brands AB

Våra kunder

Våra kunder

Vill du vara en av våra glada kunder?


  Kontakta oss

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.