Artiklar

Välkommen Maggie By Kakan!

Under våren hade vi äran att välkomna en ny kund som vi är mycket glada över att få presentera. Det är hudvårdsmärket Maggie By Kakan som vi på Åhnberg & Partners har fått förtroendet att sköta redovisningen och ekonomiskt förvaltning för. Att vi dessutom fick vara med från start vid lanseringen av deras webshop och bistå med implementeringen av kopplingen mellan de olika systemet är vi mycket glada för. Vi på Åhnberg & Partners försöker alltid automatisera allting som går att automatisera, och det är väldigt givande när man jobbar med kunder som också strävar efter ett lika effektivt och smart arbetssätt.

Maggie By Kakan startades av hudvårdslegenden Kakan Hermansson och hon har med sig Åsa Asplund som VD för bolaget. Kakan har i över 10 års tid skrivit om hudvård och utbildat den skönhetstörstande befolkningen i hur man bäst tar hand om sin hud. Så att hon skulle ta fram egna hudvårdsprodukter var helt klart en dröm som låg nära till hands. Åsa var själv inte svårövertalad när Kakan skulle lansera egna produkter och hoppade snabbt på resan.

Med sin gedigna erfarenhet och passion för skönhet är det Kakan som leder produktutvecklingen medan Åsa som VD roddar den stora bredd av arbetsuppgifter som en växande startup innebär. Men precis som många andra entreprenörer är redovisning inte det område de anser sig själva vara allra bäst på, varför Kakan och Åsa valt att anlita oss på Å&P för detta:

”Det viktigaste för oss är en tillgänglig och kunnig partner, eftersom vi absolut inte kan bokföring själva. Vi känner oss alltid välkomna med våra frågor, och vi får bra rådgivning och snabb hjälp. Vet inte hur många gånger vi ringde Åhnberg & Partners inför lanseringen av vår webbshop när integrationen mellan shoppen, Fortnox och vårt lager skulle igång. Vilken otrolig hjälp vi fick vid uppstarten. Sedan funkar det löpande arbetet väldigt smidigt, och vi hoppas att det fortsätter så, och att vi tillsammans skapar bra förutsättningar för vår tillväxt.” 

Åsa & Kakan

Som ni förstår så är vi på Åhnberg & Partners mycket stolta över förtroendet och vi är så glada över att få vara en del i deras verksamhet och få följa med på deras resa framåt. Det är ingen tvekan om att det finns gott om framtidsplaner för bolaget och det ska bli ett sant nöje att få se varumärket expandera inom skönhetsbranschen. Följ Maggie By Kakan via Instagram och spana in deras produkter här.

Driver du också webshop och behöver hjälp med redovisningen? Tveka inte att fylla i något av våra kontaktformulär så återkommer vi med information om vad vi kan erbjuda din verksamhet!


Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.