Artiklar

Skaffa digital brevlåda för att få deklarationen tidigare

I mitten på mars börjar Skatteverket skicka ut årets inkomstdeklarationer till alla privatpersoner i Sverige. Skatteverkets e-tjänst för deklarationen öppnar den 19 mars. Men de som har en digital brevlåda kan få tillgång till deklarationen tidigare än så. Om du har en digital brevlåda eller om du som skaffar en sådan senast den 28 februari får du deklarationen digitalt redan i början av mars. Digital brevlåda är ett bra sätt att säkert, snabbt och miljövänligt ta emot brev från Skatteverket, samt från andra myndigheter och företag.
I år finns möjligheten att få tillbaka skattepengar redan till påsk. För dig som driver företag så brukar det dock i regel alltid krävas att deklarationen kompletteras med lite uppgifter, vilket gör att man oftast inte uppfyller kriterierna som Skatteverket har uppställda för att få tidig skatteåterbäring.
Skaffa en digital brevlåda senast den 28 februari, ladda ner din digitala deklaration och skicka den till oss så kan vi hjälpa dig att se över dina möjligheter.
Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.