Inifrån Å&P

Rollbyte på byrån!

Under våren har spännande förändringar skett här på byrån. Åhnberg & Partners grundare och tidigare VD Simon Åhnberg har bytt roll till styrelseordförande. Här följer tre frågor till Simon om rollbytet.

”..jag kände att det var dags för en förändring. Både för bolagets och min egen skull. Det har varit en oerhört lärorik och rolig period men om man gör samma sak för länge så slutar man att utvecklas.

Varför byter du roll?
Jag har varit VD här i snart 14 år och jag kände att det var dags för en förändring. Både för bolagets och min egen skull. Det har varit en oerhört lärorik och rolig period men om man gör samma sak för länge så slutar man att utvecklas.

Vad blir skillnaden?
Jag kommer att vara mindre operativ och istället fokusera mer på strategiskt arbete, övergripande planering och bolagets långsiktiga mål.

Simon Åhnberg, grundare & styrelseordförande

Vem tar över som VD?
Jag lämnar över ansvaret för den dagliga driften till mina fyra superduktiga partners som kommer att sköta bolaget tillsammans. Madeleine Bergqvist är Operativ Chef och ser till att vi levererar som vi ska. Matilda Rosenblom är Marknadschef och kundnöjdhetsansvarig, hon ser till vi kommunicerar på rätt sätt och att vi jobbar på rätt sätt för våra kunder. Micaela Zilén är Försäljningschef, hon hjälper oss att växa och slussar in nya kunder. Anne Seth är HR-chef och hon ser till att alla anställda har det som de behöver för att trivas och göra ett bra jobb.

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.