Artiklar

Nå dina mål med hjälp av budget

Att sätta upp och skriva ned sina mål är något som ofta förbises men studier visar på att det innebär en 40% större sannolikhet att man når målen om man gör det. Att förtydliga vilka mål du har med din verksamhet i en budget kommer med stor säkerhet innebära att det går bättre för ditt bolag eftersom det ökar chansen att du når målen.

Det här året har varit ett väldigt speciellt år och många företag har blivit påverkade av den ekonomiska situationen, därför blir det ännu viktigare att fundera över och planera för verksamheten framåt. Arbetar du inte redan med budget i ditt företag så rekommenderar vi starkt att du börjar med det.

Förtydligande av vilket mål du har med din verksamhet samt att fundera över vilka intäkter och kostnader du har i en budget kommer alltså med stor säkerhet innebära att det går bättre för företaget. Det förenklar också löpande uppföljning då utfallet av redovisningen kan jämföras med budgeten och målen, vilket kommer innebära att du får en bättre överblick av resultatet under året och att du kan fatta bättre beslut.

Om du vill förbättra din verksamhet och öka din lönsamhet är det få saker som genererar så goda resultat som just ett välgrundat budgetarbete. Vill du ha hjälp att sätta upp en budget för ditt bolag så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Tillsammans går vi då igenom dina tankar och planer inför kommande år, kommer med input och svarar på eventuella frågor. Utifrån våra samtal och siffror från tidigare år arbetar vi fram en budget för ditt bolag. Motiverande och bevisligen funktionellt!

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.