Inifrån Å&P

Hej Ztorage!

Att vi på Å&P gillar ordning och reda är knappast någon överraskning, och därför är det lite extra kul att få presentera en av våra kunder som gjort det till sin affärsidé.

Magasineringsföretaget Ztorage erbjuder både privatpersoner och företag en modern förvaringstjänst där det man vill förvara hämtas upp och transporteras till deras säkra lagercentral. På företagssidan hjälper Ztorage ofta till med förvaring av kontorsmöbler, arkivering av viktiga dokument och vinterförvaring av uteserveringar. Sedan start har tjänsten använts av över 2000 nöjda kunder och företaget har idag imponerande 4.9 av 5 i betyg på Trustpilot.

Nu, snart 10 år sen starten, är Ztorage ett av de snabbast växande företagen inom sin bransch. Men framtidsplanerna är fortsatt stora och vi på Å&P är så glada över att få vara med på deras resa. 

”Planen är att fortsätta växa företaget och bibehålla samma höga servicegrad. På lång sikt vill vi bli en del av bostäderna i Stockholm där man inte längre har ett fysiskt förråd i byggnaden utan ett digitalt förråd.”

”Våra förhoppningar är att ni kan underlätta med  redovisningsarbetet så att vår verksamhet får möjlighet att fortsätta växa och att båda parter kan dra nytta av varandra.”

Jesper Hagestam, VD på Ztorage:

Är du nyfiken på Ztorage kan du läsa mer om dem här. Eller varför inte ta del av deras artiklar med smarta tips för lite mer ordning och reda i livet.

Vill du veta mer om våra kunder och vad de tycker om oss så kan du läsa här!

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.