Inifrån Å&P

Hej Grind Life!

Det absolut bästa med vårt arbete är att dagligen få möjlighet att jobba med drivna och inspirerande företagare, och vår kund Louise Sondlo Zapata är ett riktigt bra exempel på det. Louise arbetar som personlig tränare och driver företaget Grind Life AB där hon erbjuder PT-tjänster och online coaching. Men hon hjälper inte bara sina kunder att nå sina mål med träningen utan också att hitta sin egen drivkraft till att göra en rejäl livsstilsförändring. Och om det är någon som vet vad som krävs så är det Louise, som helt bytte riktning och lämnade den intensiva PR-branschen och ett kontorsjobb för att bli PT och guldmedaljör i brasiliansk jiu-jitsu. Louise är dessutom medgrundare till gymmet SPR Athlete Factory.

”Jag drömde om en mer flexibel tillvaro än vad livet som anställd gav mig. Och även om jag jobbar lika mkt som när jag var anställd, eller mer, så finns känslan av frihet där. Det roligaste är att se klienter utvecklas vecka för vecka och att få följa deras hälsoresa och bevittna människors förändringsarbete på nära håll.” 

– Louise Sondlo Zapata, Grind Life AB.

Vi på Å&P är så glada att vi kan få hjälpa Louise att uppfylla hennes drömmar och stötta henne i Grind Lifes fortsatta resa! 

Är du sugen på att investera i företagshälsa i ditt företag och för dina anställda? Då tycker vi att du ska höra av dig till Louise för att boka ett förutsättningslöst möte. Hon erbjuder alltifrån bootcamp och onlineträning för ditt team till föreläsningar om holistisk hälsa. En investering som definitivt kommer ge dig avkastning. Health is Wealth!

Läs mer om Grind Life här!

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.