Artiklar

Funderar du på att anställa?

Att anställa sin första medarbetare är ett stort steg och en milstolpe för många egenföretagare. En till person i bolaget ger dig utrymme att öka företagets kapacitet och växa. Men av att ha anställda kommer också en hel del frågetecken upp, så som hur man ska tänka när man rekryterar, skriver ett anställningsavtal och vad som gäller kring semester och arbetsmiljö. Hos oss på Å&P kan du inte bara få hjälp med löner utan också alla andra bitar kring att ha anställda.

Hos oss på Åhnberg & Partners står medarbetarnas välmående och personliga utveckling väldigt högt på agendan. I det arbetet är vår HR-chef Anne Seth en otroligt viktig nyckel. Men utöver att hon ser till att vi har nöjda medarbetare så konsultar hon och föreläser inom beteende, kommunikation och grupputveckling.

Så förutom att Anne är en väldigt viktig del i vår organisation så kan hon även vara ditt eget bollplank gällande HR-frågor. Går du i tankarna att anställa eller kanske redan har anställda som du vill skapa en riktigt bra arbetsplats för, tveka inte att höra av dig till Anne för att få stöd och rådgivning. Att se till att dina anställda har det bra är en riktigt bra investering.

 

Kontaktuppgifter:
Anne Seth
anne@ahnbergpartners.se
08-345100

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.