Inifrån Å&P

Dags för bokslut!

Här på Åhnberg & Partners är vi mitt uppe i bokslutsäsongen, där vi arbetar intensivt med att sammanställa och analysera våra kunders resultat för det gångna året.

Bokslutet är en avgörande tidpunkt som ger dig som företagare en chans att reflektera över året och utvärdera hur väl du har nått dina mål. Det är också ett utmärkt tillfälle att planera för framtiden. Genom att noggrant granska resultatet och identifiera framgångar samt förbättringsområden kan vi tillsammans med våra kunder skapa en strategi för det kommande året.

Tidigare i veckan höll vår redovisningskonsult, Ida Brusewitz, en intern utbildning om bokslutsarbete för våra kollegor för att kick starta bokslutssäsongen. Vi tror på utveckling och att aldrig sluta lära, och där är internt kunskapsutbyte en viktig del. Det händer dessutom mycket inom redovisningsområdet och därför gäller det att vi ständigt är uppdaterade på de senaste regelverken och praxis.

Behöver du hjälp med bokslutet för ditt bolag? Tveka inte att höra av dig till oss på Åhnberg & Partners. Fyll i kontaktformuläret på startsidan eller mejla oss direkt på info@ahnbergpartners.se.

Läs mer om bokslutsarbete och våra övriga tjänster här.

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.