Rekrytering

Är du student och letar praktikplats?

Sök praktik hos oss på Åhnberg & Partners i vår!

Ansökan till vårens praktikperiod är nu öppen. Vi söker studenter som vill praktisera hos oss under våren  2022 i minst 10 veckor.

Som praktikant hos oss får man möjlighet att testa på en mängd olika arbetsuppgifter så som löpande redovisning, avstämningar, hantering av inkommande och utgående fakturor samt deklarationer. Det finns även möjlighet att sitta med och bistå vid bokslutsarbete och löner. Man får helt enkelt en väldigt bra inblick i hur arbetet på en redovisningsbyrå går till och hinner lära sig massor.

Vi på Åhnberg & Partners arbetar i team med redovisningsassistenter, redovisningskonsulter samt en gruppchef. Som praktikant tillhör man ett av teamen och man får även en egen handledare som kommer ta hand om en under praktiken. Man får dessutom möjlighet att gå kurser i våra de program vi använder samt att man får vara med på våra internutbildningar.

Läser du redovisning på högskolenivå eller på yrkesutbildning som till exempel Frans Schartau eller IHM så är det här en perfekt praktikplats för dig. Då vi är ett expansivt bolag som alltid är på jakt efter nya duktiga medarbetare som vill utvecklas med företaget så är möjligheterna till anställning efter en lyckad praktik mycket goda. Faktum är att många av våra anställda faktiskt börjat sin karriär hos oss genom en praktikplats.

HÄR kan du läsa mer och skicka in din ansökan! Välkommen med din ansökan senast 9 december.

Dela gärna vår annons och hjälp oss hitta morgondagens redovisningsproffs!

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.